donderdag 27 maart 2008

SKPON 40 Jaar !!!

Het SKPON bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom willen ze 40 x €40 schenken aan een goed doel. Alle kinderen uit groep 5 t/m 8 mochten kiezen uit drie goede doelen namelijk Jantje Beton, de Cliniclowns en Ronald McDonald. Het goede doel met de meeste stemmen, krijgt het geld.

De kinderen van groep 7 en 8 hebben in drie groepjes een powerpointpresentatie gemaakt. Ieder groepje verdedigde een goed doel.



Toen de presentatie af was, hebben ze hem gepresenteerd voor de kinderen van groep 4/5/6. Op het einde kreeg iedereen een stembiljet waarop ze hun stem konden uitbrengen.

Dit was de uitslag:


Ronald McDonald 15


Cliniclowns 7


Jantje Beton 3

3 opmerkingen:

ellekeverwaijen zei

Wij van Hogeschool Domstad, kijken veel naar jullie stukjes. Ik geniet daar heel erg van.
Hebben jullie het verhaal van de Brug nog naar SKPON gestuurd?

Ik zal nog best langskomen!
Succes hoor,
Elleke

(juf) Ine zei

Intussen heeft het bestuur bekendgemaakt aan welk goed doel het geld overhandigd zal worden. Het goede doel dat de meeste stemmen kreeg was.... (tromgeroffel!)

RONALD MC DONALD

meester Henk zei

Het bestuur wilde graag dat kinderen van de scholen een bewuste keuze voor het goede doel zouden maken. De manier waarop de kinderen van De Klimop hun keuze hebben bepaald, verdient een dikke pluim. Groep 7 en 8 hebben er een soort verkiezingstournee van gemaakt, zodat de andere kinderen echt konden kiezen.
Heel knap gedaan allemaal!