woensdag 5 december 2007

Het bezoek van de Sint en zijn Pieten

Op 5 december kwam Sinterklaas langs op onze geweldige school, en hoe hij zou komen was natuurlijk een raadsel. Alle kinderen stonden vol spanning te wachten. Ze waren zelfs zo zenuwachtig dat ze de teksten van de liedjes niet meer kenden (kijk maar)!

Na een tijdje werd het wachten wel beloond, Sinterklaas kwam aanrijden met een shovel!

De Sint moest een hele omweg maken om op onze school te komen, want de weg was helemaal opgebroken. Hij kwam groep 1-2-3 en 4 cadeautjes geven. In groep 5-6-7 en 8 moesten de kinderen een surprise maken voor elkaar.

Sinterklaas kwam natuurlijk ook op bezoek in groep 1-2, groep 3 en 4

Sinterklaas moest weten of iedereen wel lief was geweest en daarvoor heeft Sinterklaas zijn GROTE boek nodig.

Nadat we de surprises afgegeven en ontvangen hadden en Sinterklaas zijn cadeautjes afgegeven had, gingen we naar de zaal. Daar moesten we natuurlijk hard zingen want Sinterklaas is oud en een beetje slechthorend. Nadat we hadden gezongen moesten alle groepen om de beurt optreden, tussendoor gingen juffen en meesters ook optreden. Na de optredens gingen de groepen naar hun lokaal en groep 7-8 hadden een wedstrijd gehouden wie de mooiste surprise gemaakt had. Natuurlijk had Chaima's surprise gewonnen :p.
-(een REUZE speen)-

De tweede plek was voor Tristans surprise
-(een Tank)-

Juf Sandra(de stagiaire) had voor Iniarha een camera gemaakt. Zij kreeg de derde plek.
-(een Camera)-

Gelukkig had de juf een goed idee, ze zou een foto van alledrie de surprises maken en ze op de weblog zetten. Op het eind van de surprise''uitreiking'' mochten we voor één keertje al de snippers van de grabbeldozen in de lucht gooien.

Niet alleen Sinterklaas was jarig op 5 december maar ook Hiba uit groep 1-2. Op het laatst had de piet nog genoeg pepernoten over om Susanne een douche te geven met de pepernoten en hij gaf ook een leuk cadeautje voor de hele groep. Toen dat was gebeurd was onze Sinterklaasdag voorbij.

Geen opmerkingen: